Kouwe Klauwen rit 3 okt

3 oktober 2021 is het weer zover! We gaan weer rijden met de kouwe klauwe rit. Lees hieronder wat je moet doen om mee te rijden en wat je over de rit zou moeten weten.

Er zijn wat veranderingen en regels m.b.t. de kouwe klauwe rit op 3 oktober 2021.

Opgeven: Alleen via de mail of via brief naar de BOC Zandwerven 45 1715KM Spanbroek. Opgeven kan tot zondag 27 september!!!! Dit om voor ons duidelijk te hebben wie er komt en wij iedereen kunnen bereiken. Hierna nemen we echt geen deelnemers meer aan!

De locatie: klaverkaas langereis 6 nieuwe niedorp

Tijden van aanvang: de auto’s en trekkers vertrekken deze keer na van elkaar.

bij deze rit wordt het schildje van 2021 uitgereikt aan de deelnemers (1 per voertuig)

Trekkers

De trekkers mogen vanaf 9.30 verzamelen 10.00 start

Auto’s

start 10.00 verzamelen 9.30

Zowel de trekkers als de auto’s zullen onderweg op een ruime plaats stoppen om een versnapering te nuttigen, ook hier geld houd 1,5 meter afstand van elkaar. Wanneer de rit zijn einde nadert zult u weer op de langereis terug komen voor een warme hap/maaltijd  en een borrel voor de napraat De leden die hem nog niet hebben ontvangen krijgen dan een kleine attentie vanwege ons 25 jarig jubileum. Na het verkrijgen van deze attentie is onze activiteit ten einde en keert u weer huiswaarts.

Kosten: Ook zijn er kosten verbonden aan deze rit. Wij vragen voor deze aangepaste kouwe klauwe rit de volgende bedragen:

• Leden met voertuig: €10,-
  • Bijrijder: €10,-
  • Niet leden: €12,50
  • Bijrijder van niet leden: €10,-

Mocht u al een bedrag hebben betaald dan kunt u in de komende periode het teveel betaalde bedrag terug ontvangen op u rekening.

Blijf thuis bij klachten, houd rekening met de 1,5 meter afstand. Wij hopen dat u zich aan de regels houd, zodat wij met zijn allen er een mooie dag van kunnen maken.

Bij vragen kunt u altijd een mail sturen.

Vriendelijke groeten
Bestuur BOC