VANWEGE DE HUIDIGE SITUATIE OMTRENT DE CORONA GAAT DE ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 12 NOVEMBER 2021 NIET DOOR!!

Welkom bij De BOC

De BOC staat voor Blokkerse Oldtimer Club. Deze is in 1989 opgericht. Inmiddels komen de leden uit heel Noord-Holland en ver daarbuiten. De BOC heeft tot doel het in ere houden van alles wat met oldtimers te maken heeft, de grens die wij hanteren is 25 jaar en ouder. Bij de BOC vindt je brommers, solexen, motoren, auto’s, tractoren, vrachtwagens, leger voertuigen en stand motoren. De BOC houd zich bezig met het organiseren van tal van ritten, bijeenkomsten, maai/ploeg dagen en leveren we onze bijdrage bij diverse andere organisaties. Met een eigen clubblad, deze site en Facebook houden wij de leden op de hoogte van de aankomende evenementen. Ook zijn wij lid van de Fehac die de belangen behartigd van oldtimers. Graag nodigen wij u uit op deze site om meer te weten te komen wat De BOC allemaal verder doet. Enthousiast geworden en u wilt lid worden, ga dan naar onze inschrijfformulier of meer weten het BOC team staat klaar om u vraag te beantwoorden .
Kortom een club met Passie voor Oldtimers .

[title_box title=”eerst volgende evenement 2021″ subtitle=”Alle evenementen ondervoorbehoud.”]