Midzomeravond tour 21-6-2019

Beste oldtimervrienden,

De midzomeravond toer is een tocht die we nu al weer een aantal jaar invullen en goed bezocht word. SPECIAAL voor auto’s en vrachtauto’s…….. SPECIAAL voor mensen die werken in het weekend……..SPECIAAL voor iedereen die gewoon mee wil rijden en het dus leuk en gezellig vinden!

Op de langste dag van het jaar willen we een rit rijden in de avond. De zon gaat pas om 22.04 uur onder en hopelijk kunnen we genieten van de laatste straaltjes zonneschijn. We noemen het de “midzomer-toertocht” .

Het plan is heel simpel: We ontmoeten elkaar op vrijdag 21 juni om 19.00 uur op de parkeerplaats bij de schaatsbaan de Westfries.

Onze voorzitter, Jaap de Wildt, rijdt voorop. Hij kent alle leuke weggetjes als zijn broekzak en maakt er wat moois van. We eindigen (rond 21.00 uur) aan de Driestedenweg 56 in De Weere. Daar staat dan een koud koppie klaar en na een gezellig samenzijn gaan we allemaal weer op huis aan. De zon gaat de volgende dag immers al om 05.20 uur op.

Aanmelden is niet nodig, er zijn geen kosten aan verbonden, we hopen gewoon dat je komt. Als je vragen hebt kun je altijd even mailen naar De BOC of bellen naar

06 54 766494 van Hanneke. (na 1800 uur)

Tot ziens op 21 juni?!

P.S. je mag natuurlijk ook mee als je niet werkt in het weekend.

Comments are closed.