Kouwe Klauwen rit 4 okt

Op 4 oktober hebben wij het voornemen om onze kouwe klauwe rit te gaan rijden. Wij waren hier al druk mee en hadden al het een en ander geregeld.
We zullen weer starten om 10.00, vanaf 9.30 staat de koffie met wat lekkers klaar en ook voor de rest van de dag zal u weer worden verzorgd door ons.
De kosten zijn €17,50 en mag u overmaken op onze welbekende rekening. Wij gaan er vanuit dat we dit met alle rivm maatregelen door kunnen laten gaan. Wij doen er ons uiterste best voor. De start is bij Herman Wouters in Zuidoost Beemster.
Ook voor dit evenment geld, houd de nieuwsbrief in de gaten!!!

We starten bij loonbedrijf Herman Wouters in de Beemster
Invulling van de dag wordt later bekend ivm corona perikelen

De "klouwen" mogen gerust koud worden dat wel....

Opgeven via de mail blokkerseoldtimerclub@gmail.com
Ook niet leden kunnen natuurlijk meerijden met deze mooie rit mits ze met een oldtimer komen...?

Kosten voor deelname is als volgt:

Leden met voertuig: € 17,50

Partner die meerijd met lid: € 17,50

Niet leden met voertuig: € 22,50

Partner die meerijd met niet lid: € 22,50

Kinderen onder de 12 jaar die meerijden: € 10,00

Verschuldigd bedrag kan worden overgemaakt naar rekeningnummer: NL45RABO0376816600 TNV BOC.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het te betalen bedrag bij ons is bijgeschreven!!

Comments are closed.