Door een uit de hand gelopen hobby raakte ik in het bezit van meerdere tractoren. Nadat wij lid waren geworden van de BOC en vernamen dat ze bestuursleden zochten hebben wij (Annette en mijzelf) samen besloten om deze club te gaan helpen. Op ons verzoek mochten wij de penningmeester taak gaan invullen. Het financieel gezond houden van de club is meer dan alleen de hand op de knip houden. We proberen telkens onze uitgave zo te plannen dat we ruimte houden voor leuke dingen. Graag rijd ik een rondje op een van onze tractoren, zijn we een aantal jaar op vakantie geweest met onze pipowagen met een tractor ervoor en restaureer ik mijn aankopen dat ze weer kunnen rijden en er iets mooier uit zien.