monumentendag/show 15 september

OPEN MONUMENTENDAG EN DE BOC 14 EN 15 SEPTEMBER

Zoals we al hebben verkondigt willen we al onze leden de ruimte geven om hun mooie waar te showen. Deze ruimte hebben we gevonden tijdens de 0pen monumenten dagen in september. De boerderij op Zandwerven 45 van Rene en Annette Wester is een rijksmonument en dit willen we dus gaan combineren.
Hoe gaan we dit invullen?
Op zaterdag 14 september kunt u vanaf 14.00 komen om uw spullen neer te zetten. Als u dit leuk vind is er ook mogelijkheid om met eigen slaapmiddel te overnachten. Dit graag van te voren aanmelden. Op zondag 15 september kunt u ook komen om u spullen neer te zetten.
Tevens willen we met onze LEDEN weer een gezamenlijk ontbijt invullen. Vanaf 8.30 kunt u komen om u spullen neer te zetten en het ontbijt zelf starten we om half tien.

Vanaf 11.00 tot 16.30 kunnen de mensen de boerderij en onze oldtimers komen bekijken.
Aanmelden is niet nodig maar weet u al dat u hier aan mee wil doen laat het ons dan weten dan kunnen wij hier rekening me houden.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: